Lietuvos krepšinio trenerių asociacija (LKTrA) savo nariams rugpjūtį pasiūlė apsvarstyti 19 kandidatų sąrašą, kuriame minima ir Seulo olimpinio čempiono pavardė. Tiesa, legendinis Lietuvos krepšininkas yra vienintelis iš 19 pasiūlytų kandidatų, niekuomet nedirbęs treneriu, - praneša dienraštis „Lietuvos rytas“.

LKTrA nariai turėtų atrinkti tris geriausius kandidatus.

Tuo tarpu Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis nepatvirtino ir nepaneigė gandų, kad jau buvo susitikęs su galimu nauju kandidatu į šalies vyrų rinktinės vyriausiojo trenerio pareigas. A. Sabonis nekomentavo žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų, kad bendravo su Jonu Kazlausku.

„Palaukime iki rugsėjo pabaigos, rugsėjo 26-ą planuojamas LKF valdybos posėdis, tada viską ir papasakosime. Pakentėkime šiek tiek. Reikia keisti ar nekeisti rinktinės trenerio? Kol kas renkame informaciją. Visi treneriai, dirbę su rinktine, yra kažką laimėję, po to - pralaimėję. Tai normalu. Lietuvoje taip nebus, kad visada laimėsime. Kiekvienas treneris atliko labai sudėtingus darbus. Nė vieno blogo nėra“, - A. Sabonio žodžius cituoja „Kauno diena“.

LKTrA sudarytas kandidatų sąrašas:

Kęstutis Kemzūra
Jonas Kazlauskas
Rimas Kurtinaitis
Tomas Pačėsas
Valdemaras Chomičius
Ramūnas Butautas
Kazys Maksvytis
Rimantas Grigas
Donaldas Kairys
Gintaras Krapikas
Robertas Kuncaitis
Gintaras Leonavičius
Darius Maskoliūnas
Šarūnas Marčiulionis
Rūtenis Paulauskas
Šarūnas Sakalauskas
Antanas Sireika
Linas Šalkus
Robertas Giedraitis

LKtrA šiuo metu vienija 180 Lietuvos krepšinio trenerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)