S. Vujačičius per savo karjerą yra žaidęs Italjojs Udinės „Snaidero“ komandoje (2001–2004) ir Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Los Andželo „Lakers“ (2004–2010) bei Naujojo Džersio „Nets“ (2010-2011) klubuose.

Jis yra dukart NBA čempionas (2009 ir 2010).

Marija Šarapova ir Saša Vujačičius

M. Šarapova šiuo metu sėkmingai kovoja JAV atvirame teniso čempionate. Dabartinė trečia pasaulio raketė yra laimėjusi keturis „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrus - Australijos (2008), Prancūzijos (2012) ir JAV (2006) atvirus čempionatus bei Vimbldono turnyrą (2004).

M. Šarapova per savo karjerą yra laimėjusi 27 WTA serijos ir 4 ITF serijos turnyrus. Rusė teniso kortuose yra uždirbusi 21 mln. 128 tūkst. JAV dolerių.

Penktadienį M. Šarapova „US Open“ pirmenybėse 6:1, 6:1 įveikė amerikietę Mallory Burdettę ir pateko į ketvirtą ratą.

„Taip, tai tiesa“, - Niujorke, kur vyksta „US Open“ turnyras, pareiškė geriausiai uždirbanti pasaulio sportininkė. Prieš tai apie skyrybas „Twitter“ tinkle paskelbė ir S. Vujačičius.

Anot M. Šarapovos, ji su sužadėtiniu išsiskyrė dar pavasarį. „Tai buvo sunkus sprendimas. Mes kartu praleidome tikrai puikų laiką“, - sakė sportininkė.

S. Vujačičiaus perėjimas iš „Nets“ komandos į turkų klubą „Anadolu Efes“ „labai komplikavo situaciją“, neįprastai atvirai pasakojo M. Šarapova.

„Mes labai gerbiame vienas kitą. Aš jį vis dar vadinu draugu“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)