Pagarbą V. Dovidavičiui, kuris buvo aistringas motociklų gerbėjas, atidavė ir baikeriai.

Melanoma (odos vėžys) V. Dovidavičiui buvo diagnozuota prieš trejus metus, kai jis rengėsi Belgrade (Serbija), vykusiai universiadai. Per trejus metus V. Dovidavičiui buvo atlikta ne viena operacija, jis turėjo iškentėti šešis chemoterapijos kursus.

Atsisveikinimas su V. Dovidavičiumi vyko Kauno laidotuvių rūmuose „Rimtis“. Teisėjas amžino poilsio atgulė Karmėlavos kapinėse.

V. Dovidavičiaus netektis - stiprus smūgis visam Lietuvos krepšinio korpusui.

„Netekome drausmingo ir profesionalaus bei draugiško teisėjo, kuris nebijojo savo sprendimų. O svarbiausia - niekada nelipdavo per kitų galvas. Tai reta savybė šiuolaikinėje Lietuvoje“, - kolegą geru žodžiu prisiminė teisėjas Juozas Storpirštis.

„Kai kalba eina apie tokią sunkią ligą, sunku ką nors prognozuoti. Tuo metu džiaugėmės, kad viskas gerai, kad tyrimai neberodė jokių ligos pasekmių, bet, jei atvirai, nerimo dar buvo. Kai galiausiai viskas nutiko taip greitai, mums tai buvo didžiulis šokas”, – kalbėjo ilgametis V. Dovidavičiaus bendražygis Romualdas Brazauskas.

„Tai buvo talentingas teisėjas, tikras profesionalas, puiki asmenybė ir be galo aktyvus žmogus. Jo buvo pilna visur. Energija tiesiog verždavosi per kraštus. Labai liūdna žinia Lietuvos krepšiniui“, - pabrėžė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)