Nepaisant to, naktį iš penktadienio į šeštadienį jis pokalbyje su „Kauno diena“ nestokojo geros nuotaikos.

– Visgi, kodėl čia esi ir kodėl tavo pasirinkimas šiais metais buvo „Žalgiris“?

– Tai komanda, kuri turi puikias krepšinio tradicijas. Žinau kelis žaidėjus iš Lietuvos. Man patinka komandos braižas. Atvykau čia nusiteikęs gerai padirbėti ir kasdien tobulėti. Juk svarbiausia mūsų užduotis – laimėti rungtynes. Kelis „Žalgirio“ žaidėjus žinau, yra tekę prieš juos žaisti, kai atstovavau Belgrado „Partizan“ komandai.

– Ką žinai apie Lietuvos krepšinį?

– Kiekvienais metais lietuviai sugeba puikiai pasiruošti Eurolygos sezonui, jų rinktinės visada gerai atrodo tarptautinėse turnyruose. Matau, kad šiai sporto šakai skiriate nemažą dėmesį. Tikiuosi tapsiu Lietuvos krepšinio dalimi ir šis „Žalgirio“ sezonas bus puikus. Žinau, kad laukia labai sunkus darbas, tačiau jo nebijau. Juk ne atostogauti čia atvažiavau.

– Kaip galėtumei įvardinti savo žaidimo stilių?

– Mėgstu kibiai gintis, man patinka spausti savo varžovą ir išnaudoti kiekvieną jo klaidą. Taip pat man patinka greitas puolimas, - sakė O. Lafayette‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)