Taip sakė vienas stovyklos organizatorių Paulius Motiejūnas.

„Kiekvienas apie savo karjerą galvojantis krepšininkas privalo investuoti į save, vasarą stengtis tobulėti asmeniškai, o ne leisti laiką žvejojant ar gulint prie televizoriaus. Taip pat norime, kad stovykloje savo patirtimi dalintųsi ir geriausi mūsų treneriai“, - kalbėjo P. Motiejūnas.

Visą liepos mėnesį trimis etapais vyksiančioje stovykloje su krepšininkais dirbs Rygos VEF vyriausiasis treneris, buvęs Lietuvos rinktinės strategas Ramūnas Butautas, Kauno „Žalgirio“ treneris Saulius Štombergas, Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas ir Kauno „Baltų“ treneris Priitas Vene. Paskutiniame stovyklos etape su dalyviais dirbs Hjustono „Rockets“ klubo trenerio asistentas Brettas Gunningas.

Krepšininkams „baterijas įkraus“ geriausi Lietuvos fizinio parengimo treneriai: buvęs Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės treneris Aleksas Stanislovaitis, ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Aleksandras Kosauskas bei Kauno „Žalgirio“ komandos treneris Sigitas Kavaliauskas.

Stovyklos dalyviams bus sudarytos idealios treniruočių ir gyvenimo sąlygos. Jie bus suskirstyti į mažas grupeles ir treniruosis du kartus per dieną su skirtingais treneriais. Daug dėmesio bus skiriama individualiam krepšininkų meistriškumui bei taktikai pagerinti, komandiniam krepšiniui, taip pat psichologiniam žaidėjų parengimui.

Krepšininkus stovyklos metu aplankys specialūs svečiai — Arvydas Sabonis, Artūras Karnišovas ir Jonas Kazlauskas.

Visus stovyklos dalyvius nuodugniai patikrins Lietuvos kūno kultūros akademijos sporto biomedicinos fakulteto specialistai. Krepšininkams bus sudarytos individualios mitybos bei treniruočių programos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją