Tai - Š. Marčiulionio KA I-YIT (tren. Tomas Purlys, 1995 metų gimimo krepšininkai), gim. 1996 m. Š. Marčiulionio KA I-BLANCOMET (tren. Gintaras Razutis), gim. 1997 m. Š. Marčiulionio KA I-ČILI (tren. Gintaras Pocius), gim. 1998 m. Š. Marčiulionio KA I-HIMĖJA (tren. Edvinas Justa) ir gim. 2000 m. Š. Marčiulionio KA I-PZU LIETUVA (tren. Tomas Keršis). Dvi krepšinio akademijos komandos tapo I diviziono vicečempionėmis, o dar po dvi komandas tapo II ir III divizionų nugalėtojomis.

Š.Marčiulionio KA I-BLANCOMET (tren. G. Razutis) ir Š. Marčiulionio KA I-ČILI (tren. G. Pocius) komandos šį sezoną laimėjo ir EYBL U16 bei U15 čempionatus, o Š. Marčiulionio KA I-YIT (tren. T. Purlys) EYBL U17 čempionate buvo antra.

Šiemet rugsėjo 1 dieną savo 20-metį minėsianti Š. Marčiulionio krepšinio akademija net 50 kartų sveikino savo MKL ir EYBL čempionus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją