„Šiai akimirkai manau, kad sezonas tikrai nebuvo prastas.

Viso sezono metu žaidėme neblogą krepšinį. Tačiau sezono pabaiga šiek tiek, gal net ne šiek tiek, sugadino nuotaikas ir mums patiems, ir turbūt daugeliui „Lietuvos ryto“ sirgalių, ir organizacijai. Bet bendrai sezonas manyčiau nebuvo blogas, bet yra kur tobulėti“, - sakė R. Seibutis.

Visgi gynėjas šį sezoną be apdovanojimų neliko. R. Seibučiui LKL lygos teisėjai skyrė garbingiausio lygos žaidėjo prizą.

„Kad gavau šį prizą – man tikrai didelis įvertinimas. Visų pirma norėčiau padėkoti „Lietuvos ryto“ vadovams, „Lietuvos ryto“ komandai, kurie man suteikė šansą grįžti į Lietuvą, grįžti į savąją šalį, kur galėčiau realizuoti save. Turbūt turėčiau padėkoti ir savo tėveliams, kurie išauklėjo taip, kad ir krepšinio aikštelėje tai neliko nepastebėta“, - sakė krepšininkas.

R. Seibutis kol kas nesileidžia į kalbas apie kitą sezoną ar Lietuvos nacionalinę rinktinę.

„Artimiausi planai yra poilsis ir niekas kitas“, - sako R. Seibutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)