Vilniaus „Lietuvos rytui“ prasibrovus į VTB Vieningosios krepšinio lygos finalo ketvertą, LKL pusfinalių serija sutrumpėjo: pirmą kartą turnyro istorijoje bus kovojama ne iki dviejų pergalių, bet nugalėtojas paaiškės po dvejų rungtynių - skaičiuojant taškų skirtumą.

LKL finalo serija šiemet taip pat sutrumpės – bus kovojama ne iki keturių, bet iki trijų pergalių.

„Stengsimės kovoti iš visų jėgų. Prognozuoti sunku, bet žinome, kad „Žalgiris“ – įveikiamas. Kita vertus, neabejoju, kad LKL čempionai į Prienus atvyks tikrai kitaip nusiteikę, nei tai buvo per BBL ketvirtfinalį.

Puikiai suprantame, kad pusfinalio favoritai – ne mes, tačiau kovosime iš visų jėgų. „Žalgiris“ tikrai bus geras mūsų jėgų patikrinimas prieš LKL mūšius dėl bronzos. Žiūrėsime, kaip viskas klostysis, tikrai neisime į aikštę lengvai atiduoti pergalės.

Mūsų uždavinys yra trečioji vieta. Tokių pačių ambicijų yra kupini ir „Šiaulių“ krepšininkai. Pernai jiems labai nepasisekė, tad neabejoju, kad Antano Sireikos auklėtiniai stengsis bet kokia kaina reabilituotis ir iš mūsų atimti bronzą“, - tikino „Rūdupio“ trenerio Virginijaus Šeškaus asistentas Mindaugas Arlauskas.

Rimtai kibti į atlapus LKL vicečempionui „Lietuvos rytui“ yra nusiteikęs kito šiandien vyksiančio pusfinalio dalyvis – „Šiaulių“ klubas.

Ketvirtfinalio mače su Klaipėdos „Neptūnu“ traumą patyrė „Šiaulių“ legionierius iš Latvijos Raitis Grafas, tačiau, A. Sireikos nuomone, valingas krepšininkas turėtų padėti per pusfinalį su vilniečiais.

„Manau, kad sprendimas sutrumpinti LKL pusfinalio seriją mums naudingas: dukart įveikti tokį varžovą, kaip Vilniaus klubą, galima tik būnant stipresniems, o dviejų mačų serijoje visko gali būti“, – stebuklu tikėjo A. Sireika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją