Prieš dešimtmetį JAV gyvavimą pradėjusi sporto šaka už Atlanto greitai įgavo populiarumą – vykdomi čempionatai, varžybos transliuojamos per televiziją. Šios pramogos entuziastai pristatyti „Slambolą“ Lietuvoje pasirinko „Žalgirio“ 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyrą.

„Gerėjant orams visi žengia į gatvės krepšinio aikšteles, o „Žalgirio“ turnyras yra neabejotinai didžiausias ir moderniausias Lietuvoje. Tai ne tik krepšinio rungtynės, bet ir linksma šventė žiūrovams, kurioje apsilanko žalgiriečiai. Manome, kad šis renginys yra puiki terpė „Slambolo“ debiutui“, - sakė „Slambolą“ reprezentuojančios „SuperFly.lt“ komandos vadovas Povilas Gravelis.

Kauno „Žalgirio“ oficialioje interneto svetainėje ir toliau vyksta komandų registracija į turnyrą. Nors gegužės 1-oji šiais metais bus antradienį, tai – ne darbo diena, todėl ir šiais metais tikimasi gausaus dalyvių skaičiaus.

Turnyras vyks Karmelitų aikštėje prie „Kauno Akropolio“. Tradiciškai šventėje apsilankys ir žalgiriečiai, dėmesiu bei dovanomis apipilsiantys turnyro nugalėtojus, dalyvius ir svečius.

Šventinę „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai. Turnyro metu krepšininkus gaivins Birštono mineralinis vanduo „Vytautas“ ir „Akvilė“. Nugalėtojų komandų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją