Vienas rezultatyviausių "Neptūno" krepšininkų Ž.Stankus pasitempė kojos raumenį trečiadienio treniruotėje. Krepšininkas praleis penktadienio rungtynes su "Lietuvos rytu", tačiau kitą savaitę turėtų grįžti į aikštę.

Šį sezoną nė vieno iš 11 ekipos rungtynių nepraleidęs Ž.Stankus per rungtynes vidutiniškai surenka po 15,2 taško, atkovoja 4,1 kamuolio ir atlieka 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Kojos trauma atsinaujino M.Niparavičiui. 207 cm ūgio puolėjas susižeidė antradienio treniruotėje. Šį sezoną prie "Neptūno" prisidėjęs krepšininkas treniruotis pradėjo vos prieš savaitę, nes iki tol gydėsi sumuštą meniską.

Nors dėl šios traumos M.Niparavičius praleido dvi rungtynes, šį sezoną jis įsibėgėti negali. Prieš tai aukštaūgis kelias rungtynes žaidė su akies uždegimu.

Per 9 LKL susitikimus M.Niparavičius vidutiniškai pelno 9,6 taško bei atkovoja 3,9 kamuolio.

Po plyšusio menisko operacijos pamažu atsigauna kitas aukštaūgis Artūras Kaubrys. 208 cm ūgio "centras" praleido šešias pastarąsias "Neptūno" rungtynes ir negalės padėti komandai penktadienio LKL susitikime.

5 rungtynes šį sezoną žaidęs A.Kaubrys per susitikimą vidutiniškai pelno 3,4 taško bei atkovoja 3,8 kamuolio.

Plyšusių kryžminių raiščių traumą gydosi ir Jonas Elvikis, kuris į aikštę geriausiu atveju grįš tik šio sezono pabaigoje.

Dėl nugaros išvaržos praleidęs tris rungtynes, į "Neptūno" gretas grįžo Petras Šalvis. Gynėjas turėtų išbėgti į aikštę mače su "Lietuvos rytu".

Taigi penktadienio rungtynėse Klaipėdos treneriai turės verstis vos su aštuoniais krepšininkais. Be minėtojo P.Šalvio komandoje sveiki liko Sheiku Kabba, Vaidotas Pridotkas, Mantas Ruikis, Mykolas Jasaitis, Audrius Mineikis, Aleksandras Savenkovas ir Antonio Grantas.

Beje, šį sezoną "Neptūnas" nė vienerių rungtynių nežaidė pilnos sudėties.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją