Pagaliau treniruotis pradėjo snaiperis Ainaras Bagatskis, kuris traumuotų žaidėjų sąraše buvo nuo spalio 8 dienos. 37 metų 198 cm ūgio krepšininkas iš Latvijos susižeidė per LKL rungtynes su Alytaus “Alita”, kai užkritęs varžovas jam išnarino dešinįjį petį. Po operacijos buvo manoma, kad A.Bagatskis į aikštę grįš tik po trijų mėnesių, tačiau didelė tikimybė, jog gynėjas į aikštę išbėgs mėnesiu anksčiau.

“Tokios traumos gydomos nuo dviejų iki trijų mėnesių. Ainaras sparčiai sveiksta, manau, kad gruodžio pradžioje jis jau galės žaisti LKL čempionate”, - sakė “Žalgirio” gydytojas Robertas Narkus.

Užvakar A.Bagatskis jau atvyko į “Žalgirio” treniruotę. Prieš prasidedant pratyboms jis žaidė tarpusavyje su 25 metų 212 cm ūgio Darjušu Lavrinovičiumi. Abu traumas baigiantys gydytis žaidėjai buvo susilažinę iš plytelės šokolado, kuris laimės. Lažybas laimėjo D.Lavrinovičius.

R.Narkaus teigimu, maždaug už dviejų savaičių jėgas aikštelėje galės išmėginti ir D.Lavrinovičius. Puolėjas, kuriam metų pradžioje buvo atlikta pakartotinė kelio raiščių operacija, jau senokai dalyvauja visose “Žalgirio” pratybose, tik kol kas vengia kontakto su kitais žaidėjais.