Tai spaudos konferencijoje po rungtynių pasakęs „Azovmaš“ sporto direktorius Rolandas Jarutis, vėliau portalui „basketnews.lt“ patikslino, kad G. Krapikas lieka „Azovmaš“ trenerių štabe iki pat sezono pabaigos.

„G. Krapikas sezoną pradėjo dirbdamas trenerio asistentu, šiose pareigose jis sezoną ir baigs. „Azovmaš“ pralaimėjo keturis mačus iš eilės ir nepateko į Ukrainos taurės finalo ketverto turnyrą, todėl buvo priimtas sprendimas ieškoti naujo trenerio“, - portalui „basketnews.lt“ teigė R. Jarutis.

Mačo metu G. Krapikas susiginčijo ir susistumdė su „Azovmaš“ klubo vienu lyderių Ricky Minardu.

Pirmas ketvirtfinalio rungtynes Mariupolio krepšininkai namuose varžovams buvo pralaimėję minimaliu skirtumu - 65:66 (21:19, 21:17, 12:19, 11:11).

Trečiadienio mače 15 taškų svečiams pelnė Artūras Drozdovas, 13 - Jerome'as Randle'as, 12 - Igoris Zaicevas.

40 taškų prie pergalės prisidėjo Randy'is Culpepperis, 19 - R.T. Guinnas, 18 - Mike'as Davisas, 17 - Jeremy'is Chappellis.

Gintaras Krapikas ir jo vadovaujami „Azovmaš“ krepšininkai Ukrainos superlygoje per 10 rungtynių iškovojo 5 pergales bei užima trečią vietą (17/9).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją