Tačiau „Sirenų“ vyriausiasis treneris Linas Šalkus, nepaisant pergalės, neslėpė nepasitenkinimo. Ne savo komandos pasirodymu, o jaunomis ir ne itin patyrusiomis varžovėmis.

„Nesąmonių kampelis. Ar jūs matėte, kad „Žalgiris“ su vaikais žaistų? Čia panašiai buvo. Iš grafiko išmuša, ritmas griūna. Nei žaidėją gali tinkamai nuteikti varžyboms... Kitaip tvarkaraštį reikėtų sudaryti“, - ragino LKF labiau atsižvelgti į jose dalyvaujančių komandų interesus Linas Šalkus.

Penktadienį „Sirenos“ namuose priims praėjusio sezono LMKL sidabrines prizininkes Klaipėdos „Lemminkainen“ krepšininkes, todėl trečiadienį „Sirenoms“ žaidžiant prieš joms tikrai neprilygstančias „Tiketos“ žaidėjas L. Šalkus aikštelėje stengėsi išbandyti visą komandos rezervą, o pagrindinėms lyderėms leido atsipūsti – jų jėgas taupė lygiavertėms varžyboms.

„Sirenų“ debiutantės Goda Ziutelytė ir Milda Šukytė gavo žaisti ne itin daug. Anot klubo direktoriaus Nedo Kundroto, abi jos yra perspektyvios, iš jų klubas paspirties ir didesnio indėlio tikisi ateityje. Po jų pirmųjų rungtynių treneris jomis nebuvo nei nusivylęs, nei labai sužavėtas.

„Merginos stengėsi, bet joms dar reikia dirbti, dirbti, dirbti, dirbti... Reikėtų penkias minutes tą kartoti“, - reiklumo nestokoja L. Šalkus.

Beje, jau antras LKF moterų taurės rungtynes stebėjo buvęs nacionalinės futbolo rinktinės treneris Raimondas Žutautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją