B. Newley pastarąsias dienas taip pat skaudėjo čiurną, bet magnetinis rezonansas parodė, kad kojos trauma nėra rimta.

Visai kita bėda australą ištiko netikėtai - sekmadienį vakare jį užklupo skausmai ir pykinimas. Pirmadienį sostinės Baltijos ir Amerikos klinikoje atlikę tyrimus gydytojai nustatė ūminį apendicitą ir B. Newley buvo iškart operuotas.

„Tai nėra labai sudėtinga operacija, bet krepšinio žaisti jis negalės 5-6 savaites“, - sakė „Lietuvos ryto“ komandos gydytojas Tomas Vorobjovas.

26-erių metų 201 cm ūgio B. Newley šį sezoną „Lietuvos rytui“ VTB Jungtinės lygos varžybose vidutiniškai rinko po 3 taškus ir atkovojo po 4 kamuolius.

Vimantas Dilys
V. Dilį pastarąją savaitę kankino įsisenėjusi trauma. Čiurna jam buvo operuota dar prieš pusantrų metų, bet susiformavusios ataugos atliekant staigius judesius kėlė skausmą.

24-erių metų 208 cm ūgio puolėjas vėl atsidūrė pas chirurgus dėl dar vienos operacijos, po kurios gydymas turėtų trukti mėnesį.V. Dilys per LKL mačą rinko po 12 taškų ir atkovojo po 4,7 kamuolio.

Tačiau vilniečių treneris Aleksandras Džikičius puolėją vis tiek dažnai palikdavo ant suolo ir aikštėje remdavosi Lawrence'u Robertsu bei Mindaugu Katelynu.

V. Dilys ir B. Newley praleis Europos taurės turnyro pirmą ratą, kai „Lietuvos rytas“ žais išvykoje su Novo Mesto „Krka“ (lapkričio 15 d.), namie su Mariupolio „Azovmaš“ (lapkričio 22 d.) ir išvykoje su Le Mano „Sarthe“ (lapkričio 29 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją