„Tikiuosi, Brado trauma nėra labai rimta. Jis – tikras nelaimėlis: pirma jį užklupo virusas, dabar – ši trauma. Gaila, kad žmogui taip nesiseka. Galima tik pasidžiaugti, jog Bradui nelūžo koja, nes iš pradžių pasirodė būtent taip“, - sakė vilniečių vyriausiasis treneris
Aleksandras Džikičius.

Maža to, kaip pranešė oficiali klubo svetainė, krepšininkui dar buvo diagnozuotas ir ūminis apendicitas, todėl pirmadienį jam atlikta operacija, po kurios jis nežais mėnesį.

Kalbėdamas apie mačą su Čekijos čempionais, „Lietuvos ryto“ strategas pabrėžė, kad kai kuriems jo auklėtiniams trūko susikaupimo.

„ČEZ komanda yra sunkus varžovas, nes ši ekipa suburta vieninteliam tikslui – įmesti kuo daugiau taškų. Gynyba čekams nėra tokia svarbi. Žaidžiant su tokiais priešininkais, svarbiausia neprarasti koncentracijos, o kai kurie mūsų krepšininkai nebuvo tinkamai susikaupę ir neatliko savo užduočių. Tuo aš negaliu džiaugtis.

Vis dėlto dar tobulėjame ir, bėgant laikui, pagerinsime savo žaidimą. Pagaliau sulaukėme Aleksandro Rašičiaus, kuris šiandien gerai žaidė puolime, o ateityje turėtų rungtyniauti dar geriau“, - dėstė serbas.

Tuo tarpu ČEZ klubo vairininkas Ronenas Ginzburgas neabejojo, kad jo komandos pralaimėjimą nulėmė silpnesnė priekinė linija.

„Žinojome, kad varžovai turi daugiau pranašumų baudos aikštelėje. Kartais pavykdavo išspręsti šią problemą, tačiau dėl jos ir pralaimėjome. Ypač sunku buvo tvarkytis su Lawrence‘u Robertsu, kuris yra savotiškas „X faktorius“ – šis krepšininkas žino, kaip pelnyti svarbiausius taškus. Be to, du „Lietuvos ryto“ žaidėjai – 17 ir 14 numeriai (Jonas Valančiūnas ir Predragas Samardžiski – DELFI) – mums paprasčiausiai buvo per dideli, nes mes tokių aukštų krepšininkų neturime“, - kalbėjo Nymburko ekipos strategas.

„Lietuvos rytas“ VTB Vieningos lygos turnyre laimėjo ketvirtas iš penkerių žaistų rungtynių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją