Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų gretose nerungtyniavo Arvydas Sabonis.

"Žalgirio" gretose rezultatyviausiai žaidė Tanoka Beardas, pelnęs 19 taškų ir atkovojęs 17 kamuolių. Ainaras Bagatskis surinko 14 taškų, Mindaugas Timinskas - 13, Paulius Jankūnas - 10 (9 atkovoti kamuoliai), Artūras Javtokas ir Simonas Serapinas - po 9, Vidas Ginevičius - 7, Gediminas Navickas - 1.

"Pamesa" ekipai 21 tašką pelnė ir 11 kamuolių atkovojo Robertas Archibaldas. 17 taškų pridėjo Oscaras Yebra, 13 - Alexas Urtasunas.

"Žalgirio" vyriausiojo trenerio asistentas Gintaras Krapikas, Ispanijoje pavaduojantis plaučių uždegimu sergantį Antaną Sireiką, tinklalapiui "zalgiris.lt" džiaugėsi iškovota pirmąja pergale: "Su "Caja San Fernando" irgi gerai sužaidėme, tačiau pabaigoje išsibaudavo mūsų gynėjai ir mums pritrūko jų pagalbos. Šiandien situacija buvo gan panaši, kadangi penktąją pražangą gavo V. Ginevičius. Pasikarščiavo ir buvo nubaustas technine pražanga Mindaugas Timinskas, kuri jam buvo taip pat penktoji. Tačiau susikaupėm ir iškovojom pergalę".

Žalgiriečiai pirmadienį grįš į Kauną, o antradienį po pietų kartu su vyriausiuoju treneriu A. Sireika išskris į Suomiją, kur vyks tarptautinis keturių komandų turnyras.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją