Armiečiai svečiuose 77:64 (12:20, 22:15, 20:11, 23:18) įveikė tik pirmą kėlinį rimčiau pasipriešinusius Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" krepšininkus.

Svečiai šiame mače turėjo verstis ne tik be nugaros skausmus kenčiančio D.Lavrinovičiaus, bet ir be Sammy Mejia ir Dmitrijaus Sokolovo.

Puikiai pasirodęs ir antrojoje susitikimo pusėje spurtą iniciavęs bei iki dvikovos pabaigos komandą į pergalę vedęs R.Šiškauskas per 26 minutes įmetė 16 taškų (5/5 dvitaškių, 2/2 tritaškių), atkovojo 4 bei perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 varžovų metimus, sykį suklydo ir dukart pažeidė taisykles. Puolėjas ne tik išvedė CSKA į priekį trečiajame kėlinyje, bet ir "užmušė" visas aikštės šeimininkų viltis į pergalę mačo pabaigoje atkovojęs kamuolį ir pasiuntęs jį į varžovų krepšį bei netrukus pataikęs iš toli.

Rezultatyviau už lietuvį žaidė tik Andrejus Kirilenka, kurio sąskaitoje - 19 taškų (7/8 dvitaškių), 9 atkovoti kamuoliai ir 4 blokuoti metimai per 33 minutes. 14 taškų pridėjo Aleksejus Švedas, po 8 - Milošas Teodosičius (5 atk. kam., 4 rez. perd.) ir Nenadas Krstičius (5 atk. kam.).

Pralaimėjusiems Kelvinas Riversas (5/8 trit., 7 atk. kam.) pelnė 19, Ali Traore (7 atk. kam.) - 17 taškų.

Šioje VTB Vieningosios lygos grupėje rungtyniauja ir Vilniaus "Lietuvos rytas".

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją