„Problema yra, nors nepastebiu, kad ji turėtų įtakos čempionato eigai. Geriau aiškus šeimininkas nei komanda be šeimininko. Žinoma, klausimas vis tiek yra aktualus, mes toliau diskutuosime, kaip reikėtų elgtis. Rinkos dalies, kurią leidžiama užimti, dydis turėtų būti apibrėžtas, kaip tai būna versle, kur veikia konkurenciją sauganti sistema”, – svarstė Š. Kliokys.

Primename, kad praėjusį trečiadienį Panevėžio „Techaso“ klubo valdymą iš buvusio ekipos savininko Dariaus Gaudiešiaus perėmė trys fiziniai asmenys, tarp kurių yra „Ūkio banko“ Panevėžio filialo vadovas Antanas Kazys Liorentas bei jo pavaduotojas Kazimieras Antanynas.

Kalbama, kad finansiškai ar per skolinamus žaidėjus su „Žalgirio“ klubu taip pat susijusios Kauno „Baltų“, Vilniaus „Sakalų“, Prienų „Rūdupio“ ekipos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją