Šaltinių teigimu, šią vasarą E. Zouro pageidavimu į Kauną atvykęs specialistas iš Graikijos gali būti atleistas jau artimiausiu metu.

Klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas šios informacijos nei patvirtino, nei paneigė.

„Gandų nekomentuojame“, – nukirto vienas „Žalgirio“ vadovų.

Apie planuojamas permainas DELFI teiravosi ir paties V. Romanovo, kuris užsiminė, kad visa atsakomybė už žalgiriečių pasirodymą visgi turėtų kristi ant vyriausiojo trenerio galvos.

– Dar prieš pusantros savaitės išreiškėte nepasitenkinimą „Žalgirio“ demonstruojamu žaidimu. Kokia jūsų nuomonė apie tai po rungtynių su CSKA? – DELFI paklausė V. Romanovo.

– Mano nuomonė tokia pati, kaip ir po anksčiau vykusių rungtynių – „Žalgirio“ žaidimo nėra, matau tik treniruočių schemas ir jų nagrinėjimą. Tačiau vien teorija krepšinio aikštelėje rezultato neduoda. Fizinio pasirengimo aspektu komanda irgi atsilieka nuo to, ką ji turi demonstruoti. O labiausiai gąsdina trenerio nelogiški žaidėjų keitimai.

– Ar tiesa, kad „Žalgirio“ trenerių štabe jau artimiausiu metu turėtų įvykti permainų?

– Permainų nereikėtų, jei treneris E. Zouras nebūtų pakvietęs dirbti savo asistentu graiko E. Kantzourio. Mums šis sprendimas nepatiko, bet iškentėme, o dabar matome, kad buvome teisūs. Kol E. Zouras treniravo Graikijos rinktinę, „Žalgiris“ nebuvo tinkamai rengiamas naujam sezonui ir atrodė prastai, nors varginančių treniruočių buvo daug.

– Ar teisinga informacija, kad atleidimas gresia ne E. Zourui, o jo asistentui E. Kantzouriui?

– Visos pretenzijos E. Zourui. Pabandysime viską padaryti, kad priimtume komandai naudingiausią sprendimą.

– Ar gali būti taip, kad E. Kantzourį pakeis Marcusas Brownas?

– Bus svarstomi visi įmanomi variantai. Neatmetame galimybės, kad tarsimės ir su M. Brownu, ir su Dariumi Maskoliūnu, ir Dainiumi Šalenga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją