„Sveikinu savo žaidėjus. Mums šiose rungtynėse buvo labai svarbu laimėti, kadangi tai buvo pačios pirmosios rungtynės šioje arenoje. Pergalė svarbi ir dėl to, kad paskutinę akimirką netekome Marko Popovičiaus ir Manto Kalniečio. Jie iškrito prieš pat rungtynes ir padaryti korekcijų jau nespėjome. Ačiū sirgaliams, kurie mačo pabaigoje mums padėjo laimėti šias rungtynes“, - džiaugėsi graikas.

Treneris jau gyveno pirmadienio susitikimo nuotaikomis. „Laukia dvikova prieš Maskvos CSKA. Tai yra viena iš trijų stipriausių komandų Eurolygoje ir pagrindinė pretendentė patekti į finalo ketvertą. Tikiuosi, kad pirmadienio treniruotėje jau visi žaidėjai bus sveiki ir mes padovanosime savo sirgaliams pergalę“, - „Kauno dienai“ sakė treneris.

Samaros „Krasnyje Krylja“ ekipai vadovaujantis praeityje garsus Rusijos gynėjas Sergejus Bazarevičius apgailestavo, kad ekipa paskutinėmis minutėmis išleido pergalę iš savų rankų.

„Labai gaila pralaimėti rungtynes, kai pačioje pabaigoje turi keturių taškų pranašumą. Pralaimėjome laimėtą dvikovą. Turėjome progą laimėti, nors žaidėme tikrai prastokai. Tai buvo pirmosios rungtynės be DeJuano Blairo. Buvo tikrai nelengva, o mačo pabaigoje mūsų patyrę žaidėjai klydo tokiose situacijose, kuriose klysti neturi teisės“, - pareiškė rusas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją