A. Kirilenka pagal inicialus ir marškinėlių numerį jau seniai yra pravardžiuojamas „AK-47“. Tuo metu automatas AK-47 yra vienas populiariausių ginklų pasaulyje.

Pagal renginio scenarijų, automatas, kuris ėjo iš rankų į rankas, turėjo padėti A. Kirilenkai ir kitiems CSKA krepšininkams pasijausti tikrais kariais. (CSKA - rus. k. Centrinis Armijos Sporto Klubas).

A. Kirilenka pabrėžė, kad jam sunku palikti stipriausią pasaulio - Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygą, kurioje jis praleido 10 pastarųjų metų. Puolėjas prasitarė, jog dar nėra galutinai nusprendęs, ar grįš į NBA ir pasibaigus lokautui.

A. Kirilenkos trejų metų kontrakto su CSKA klubu finansiniai aspektai nebuvo minimi. Kadangi A. Kirilenkos ir CSKA derybos vyko paslaptyje, žinia apie jo sugrįžimą sukėlė tarsi sprogusios bombos efektą.

Beje, A. Kirilenka marškinėliais su mėgstamu 47-u numeriu galės žaisti tik Rusijos čempionate ir VTB Vieningos lygos turnyre, nes Eurolygos varžybose tokius numerius draudžia reglamentas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją