„Kai prasidėjo Europos čempionatas, irgi visko buvo. Viskas susidėjo, ėjo, ėjo ir baigėsi. Sako, įtampai atslūgus, padariniai išryškėja po savaitės. Čempionatui pasibaigus, man - pokšt“, - prisiminė krepšininkas.

A. Sabonio gyvybę išgelbėjo Kauno klinikų kardiologai.

Tą dieną Kardiologijos klinikos Intensyviosios terapijos ir reanimacijos skyriuje budėjo ir A. Sabonį iš klinikinės mirties išplėšė gydytoja Jūratė Naumovienė ir jos kolegos, užsikimšusią širdies kraujagyslę atvėrė prityręs gydytojas Ramūnas Unikas.

Būtent jie su kolegomis tą naktį išgelbėjo garsaus sportininko gyvybę.

„A. Sabonis - labai paprastas, kuklus pacientas. Lova pas mus jam tikrai buvo per trumpa, bet jokių pretenzijų dėl to nereiškė, pasiūlymo ją pailginti atsisakė“, - garsų savo pacientą „Kauno dienai“ apibūdino gydytoja J. Naumovienė.

Pasak A. Sabonio palatos gydytojo Kęstučio Vildžiūno, „kol kas viskas sekasi labai gerai, širdies veikla puikiai atsikuria“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją