KTU „Kauno“ komandos spalvos šiemet bus balta ir žalia. Kauno merginų krepšinio centras šiemet rungtyniaus NKML čempionate bei LKF DNB mažosios taurės turnyre.

Komandos sudėtis: Urtė Bukauskaitė, Ugnė Statkevičiūtė, Greta Tamašauskaitė, Justina Matuzonytė, Laura Želnytė, Patricija Pilipavičiūtė, Agnė Antanavičiėtė, Šarūnė Melinauskaitė bei komandos kapitonė - Simona Dobrovolskytė. Ekipos treneris - Aurimas Jasilionis.

LKKA „Aistės“ buvo pristatytos, kaip puiki komanda, turinti didelę istoriją. Per visą savo gyvavimo laikotarpį LKKA „Aistės“ tapo Lietuvos ir Baltijos lygos čempionėmis, iškovojo „Lietuvos sporto“ taurę.

Tuo metu komandoje rungtyniavo garsios krepšininkės kaip Jurgita Štreimikytė, Lina Dambrauskaitė, Rasa Kreivytė ir kitos. Komandos trenerių štabas džiaugiasi, jog LKKA „Aistėms“ pavyko išsaugoti didelę dalį žaidėjų. Komandos aprangos spalvos šiais metais bus balta ir raudona.

Komandos sudėtis: Ugnė Avižienytė, Dovilė Saurazaitė, Jolanta Marmienė, Vitalija Kaminskytė, Eglė Vitkutė, Monika Petrauskaitė, Neringa Skadaitė, Laura Želnytė, Akvilė Baronėnaitė, Laura Svarytė ir kapitonė - Kornelija Balčiūnaitė.

Komandos konkrečiai savo tikslų neįvardijo, tačiau užsiminė, kad jie yra aukšti. Komandų partneriai merginoms palinkėjo pergalėmis garsinti savo klubus, turėti geras sąlygas žaisti ir treniruotis bei populiarinti moterų krepšinį Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją