„Kai kurie žaidėjai atrodė nepanašūs net į savo šešėlį, gynyboje buvome kaip stikliniai. Tačiau tragedijos neįvyko - rytoj (trečiadienį - DELFI) stosime į kovą ir laimėsime“, - optimizmo neprarado A. Sireika.

Naujai po geltona ir juoda vėliava susibūrę aistruoliai visą mačą triukšmingai palaikė savo numylėtinius. Būgnai ir skanduotės netilo net tada, kai nugalėtojas nekėlė abejonių.

„Esame dėkingi ir maloniai nustebę“, - po rungtynių oficialiai klubo svetainei sakė A. Sireika. - Tačiau tikėjausi, kad žiūrovų tribūnose bus daugiau žmonių“.

„Tikriausiai perdegėme. Visi norėjome, troškome įrodyti, bet toli gražu ne viskas gavosi“, - sakė Arvydas Šikšnius.

„Mes neprastai gynėmės, ir tai nulėmė mačo baigtį. Aš tikrai prisibijojau šiauliečių ir labai nervinausi. Varžovas labai pavojingas, ypač žaisdamas namuose, turnyro pirmose rungtynėse. Džiaugiuosi, kad beveik visas rungtynes žaidėme kaip komanda, nors susižaisti neturėjome labai daug laiko“, - kalbėjo Samaros ekipos strategas Sergejus Bazarevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją