„TonyBet“ nuo pirmų minučių perėmė iniciatyvą ir greitai įrodė, kad jos labai patyrę žaidėjai šį kartą neleis varžovams net pagalvoti apie pergalę. Mindaugo Budzinausko ir Rolando Skaisgirio į priekį vedama komanda varžovų aikštėje žaidė taip galingai, kad po 2 kėlinių turėjo net 28 taškų persvarą (54:26). Po didžiosios pertraukos svečiai kiek atsipalaidavo, tačiau vis tiek laimėjo rungtynes 22 taškų persvara — 95:73 (25:16, 29:10, 15:27, 26:20).

Nugalėtojams M. Budzinauskas pelnė net 34 taškus, R. Skaisgirys pridėjo 21 tašką ir 12 rezultatyvių perdavimų, Arūnas Baronas — 13 taškų, Aurimas Stakėnas — 12.

„Stamperijos“ ekipoje geriausiai sekėsi Tomui Grybauskui (19), Algirdui Palaimai (11) ir Žilvinui Rubliauskui (9).

Atsakomas rungtynes Vilniaus komandos žais rugsėjo 27-ą atnaujintame „Ekinstos“ sporto komplekse. Šios poros nugalėtojai antrame ture susitiks su Regionų krepšinio lygoje (RKL) rungtyniaujančia Birštono „JAZZ-Diremta“.

Penktadienį didysis krepšinis pravers Trakų miesto duris. Debiutui RKL besirengianti „Trakai-TonyResort“ ekipa LOSC sporto salėje priims į NKL šį sezoną žengiančius Molėtų „Ežerūno-Kario“ krepšininkus. Tai bus pirmas LKF taurės turnyro atrankos etapo antro turo susitikimas.

Šis mačas bus tikra jaunystės ir patirties dvikova. Mat „Trakai-TonyResort“ ekipa sudaryta iš 1988-1993 metais gimusių krepšininkų, o „Ežerūno-Kario“ komandoje šį sezoną rungtyniaus tokie patyrę krepšinio vilkai kaip legionieriaus karjerą nusprendęs užbaigti Andrius Šležas, Kęstutis Šeštokas, Rolandas Ambrulaitis ir Saulius Dumbliauskas. Molėtų ekipos atakas rengs nemažai LKL ir NKL patirties turintis Gytis Andrijauskas.

Dar vienas antro turo mačas vyks Gargžduose. Ten taip pat į Nacionalinę krepšinio lygą (NKL) žengianti „Gargždų-Bremenos“ ekipa priims RKL senbuvę Klaipėdos „LCC tarptautinio universiteto“ komandą. Per šias rungtynes su savo buvusia komanda susitiks vasarą Lietuvos 18-mečių rinktinėje labai sėkmingai debiutavęs Gargždų komandos naujokas, vidurio puolėjas Artūras Gudaitis.

Mindaugas Budzinauskas
Šaltinis
www.musukrepsinis.lt
www.musukrepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją