„Rinktinė – tik svajonė. Juk apie tai svajoja kiekvienas žaidėjas“, - šyptelėjo gynėjas.

Antrą kartą Europos čempionato metu surengtose 18-mečių žvaigždžių rungtynėse 14 minučių aikštėje praleidęs P. Semaška pelnė 6 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o lietuvio atstovaujama „Mėlynoji“ komanda įveikė „Baltuosius“ 81:80.

Didžiausią įspūdį P. Semaškai paliko 9 tūkst. Kauno arenos tribūnose susirinkusių žiūrovų, skandavusių 183 cm ūgio įžaidėjo vardą.

„Jaučiau, kad žaidžiu Lietuvoje, - šypsojosi krepšininkas. – Be to, žaidžiau su geriausias savo bendraamžiais Europoje, todėl labai džiaugiausi, kad gavau tokį šansą. Kaip pavyko juo pasinaudoti? Pažaidžiau, įmečiau taškų – tiesiog norėjau, kad būtų smagu. Taip ir buvo“.

Anot P. Semaškos, jis dar turi ko pasimokyti iš kitų 18-mečių žvaigždžių rungtynėse dalyvavusių gynėjų, pavyzdžiui, serbų Aleksandro Cvetkovičiaus ar Vasilje Micičiaus. Be to, Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančiam Vilniaus „Perlo-MRU“ klubui atstovaujantis žaidėjas džiaugėsi per kelias treniruotes, kurioms vadovavo vienas garsiausių žemyno trenerių Svetislavas Pešičius, sukaupta patirtimi.

Šią vasarą P. Semaška buvo vienas 5-ą vietą Europos 18-mečių pirmenybėse užėmusios Lietuvos jaunių rinktinės lyderių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją