Lietuvai 18-mečių Europos žvaigždžių turnyre atstovaus Paulius Semaška.

„Žalgirio“ arenoje krepšinio gerbėjai taip pat išvys visoje Europoje jau puikiai žinomus kroatą Dario Šaričių, šių metų Europos 18-mečių čempionato naudingiausią žaidėją ispaną Alejandro Abrinesą-Redondo, šio turnyro simbolinio penketo narius serbus Vasilje Micičių ir Nenadą Miljenovičių, 19-mečių pasaulio čempionate serbų rinktinės lyderiu buvusį ir į simbolinį turnyro penketą išrinktą Aleksandrą Cvetkovičių, rusus Sergejų Karasiovą ir Aleksandrą Gudumaką, lenkus Przemyslawą Karnowskį ir Piotrą Niedzwiedzkį bei kitus.

Iš viso į rungtynes pakviesti 24 krepšininkai iš 17 šalių.

Penktadienį į Lietuvą atvykstantiems krepšininkams treniruotes ves garsusis Svetislavas Pešičius.

„Tokio dydžio renginys ne kasdien aplanko Lietuvą, todėl norime pakviesti visus krepšinio gerbėjus nemokamai apžiūrėti naująją Kauno „Žalgirio“ areną ir pamatyti perspektyviausius Europos aštuoniolikmečius. Neabejoju, kad po keleto metų dauguma šių krepšininkų taps aukščiausio lygio žvaigždėmis.

Be to, aistruoliai išvys lazerių ir ugnies šou, dėjimo konkursą, išdalinsime net 10 tūkst. marškinėlių. Tai mūsų dovana Kaunui, Lietuvai ir visiems krepšinio gerbėjams, kurie neturėjo galimybės pamatyti „EuroBasket 2011“ virtuvės iš arčiau“, — sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Šaltinis
www.musukrepsinis.lt
www.musukrepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją