„Nors oras nebuvo labai palankus, krepšinio turnyre dalyvavo iš ties nemažai jaunųjų krepšininkų – dėl prizų varžėsi trisdešimt komandų. Varžybos turėjo vykti Sauliaus Štombergo krepšinio aikštelėje, tačiau dėl lietaus renginys perkeltas į mokyklos salę. Džiaugiamės, kad klaipėdiečiai – labai aistringi krepšinio gerbėjai – susirinko ne tik gausus būrys žaidžiančių, bet ir juos palaikančių“, - pasakojo turnyro organizatoriai.

Pačių jauniausių grupėje (7–12 m.) nepralenkiama buvo „Dream Team“ komanda. Joje žaidė Mantas Vičius, Motiejus Sijurinas ir Ruslanas Čikunovas. Pastarasis buvo rezultatyviausias žaidėjas. Antrą vietą šioje grupėje laimėjo „Tornado“ komanda, o treti liko „Nepyk“ ekipos krepšininkai.

Vyresnių grupėje (13– 6 m.) geriausiai pasirodė „Fantastiškas ketvertas“ (Dainius Chatkevičius, Tadas Kymantas, Justas Grikšas ir Haroldas Saprykinas), antri liko „Renci“ krepšininkai, o trečią vietą iškovojo „AMR“ komanda. Šioje grupė rezultatyviausiai žaidė H. Saprykinas.

Laimėtojai dalyvaus finalo renginyje Jonavoje.

Krepšinio turnyro 3x3 Klaipėdoje dalyviai
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją