Lietuvių gretose ketvirtadienio mače išsiskyrė Artūras Jomantas, pelnęs 21 tašką. 12 taškų į varžovų krepšį įmetė Linas Kleiza, 11 - Paulius Jankūnas.

Nugalėtojų ekipoje išsiskyrė Ravivas Limonadas (23 tšk.) ir Anton Kazarnovski (19 tšk.).

Kaip BNS sakė vyriausiasis Lietuvos jaunimo rinktinės treneris Ramūnas Butautas, vaikinai po lengvos pergalės išvakarėse nenusiteikė rimtai kovai ir buvo nubausti.

"Kaip vakar (trečiadienį - BNS) drausmingai sužaidėm mes, taip šiandien labai drausmingai rungtyniavo varžovas. O vaikinai po rungtynių prisipažino, kad ir vėl tikėjosi lengvos pergalės bei galvojo, kad bet kada varžovus pasivys. Be to komandai negalėjo padėti Darius Šilinskis, kuriam pakilo temperatūra", - kalbėjo treneris.

Paklaustas gal jau paaiškėjo dvyliktukas, vyksiantis į Europos pirmenybes, R.Butautas teigė dar turįs tris dienas.

"Turime dar tris dienas. Labai daug kas nesikeis, bet keleto žaidėjų forma šiek tiek kelia abejonių".

Lietuvos jaunimo rinktinė į Čekiją išvyks antradienį. Senojo žemyno pirmenybėse lietuviai rungtyniaus B grupėje su Baltarusija, Serbija ir Juodkalnija, Ukraina, Slovėnija bei Graikija.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją