Krepšininkas buvo pakalbintas beisbolo rungtynėse, į kurias atvyko kartu su sūnumis Deividu ir Povilu.

Pasak vidurio puolėjo, jis nori turėti pasirinkimą.

"Niekas nežino, ar NBA sezonas įvyks. Kai sužinosiu, pagalvosiu", - teigė Ž. Ilgauskas.

"Heat" krepšininkas bendravo su klubo prezidentu Patu Riley, kuris išreiškė norą lietuvį ir kitąmet matyti Majamyje.

"Kalbėjau su P. Riley. Pokalbis tikrai buvo geras. Kai ateina toks laikas, privalau galvoti apie tai, ko noriu pats ir tai, ko nori mano šeima. Šis sezonas buvo sunkus, o jo pabaiga - liūdinanti", - žiniasklaidai pasakojo aukštaūgis.

Ž. Ilgausko sprendimą lems tik laikas, kitų svarių priežasčių baigti ar tęsti profesionalaus krepšininko karjerą jis neturi.

Pasak krepšininko, jam buvo sunku susitaikyti su tuo, kad nerungtyniavo NBA finalų serijoje, o laiką leido ant atsarginių žaidėjų suolelio.

"Tai būtų sunku kiekvienam krepšininkui", - pareiškė Ž. Ilgauskas, 2010-2011 m. NBA sezone per 51 rungtynes vidutiniškai pelnęs po 5 taškus bei po krepšiais atkovojęs 4 kamuolius.

Ar tai buvo sunkiausias išbandymas jo karjeroje? "Ne, sunkiausias išbandymas yra pralaimėti", - nuoskaudą dėl pralaimėjimo NBA finaluose "Dallas Mavericks" klubui liejo Ž. Ilgauskas.

Jei lietuvis nuspręs toliau žaisti "Miami Heat" komandoje, per 2011-2012 m. NBA sezoną jis uždirbs 1,4 mln. JAV dolerių prieš mokesčius.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją