Bene labiausiai mainais turėtų džiaugtis 26-erių metų 198 cm ūgio R. Fernandezas, kuris dar prieš praėjusį sezoną neslėpė noro palikti „Trail Blazers“ gretas ir net buvo lygos nubaustas 50 tūkst. JAV dolerių bauda už viešus jo agento pasisakymus apie siekį nutraukti sutartį.

„Labai džiaugiuosi atsidurdamas geriausioje NBA komandoje!!! Dalase!!!“, – viename socialinių tinklių džiūgavo R. Fernandezas.

Portlande jis praleido trejus metus, komandai per rungtynes vidutiniškai pelnydamas po 9,1 taško, atkovodamas po 2,5 kamuolio ir atlikdamas po 2,2 rezultatyvaus perdavimo per 24,1 minutės.

„Stengiamės turėti čempionišką sudėtį, – ESPN aiškino „Mavericks“ krepšinio operacijų prezidentas Donnie Nelsonas. – Manome, kad šis žaidėjas mums padės labiau nei naujokai.“

23-ejų metų 194 cm ūgio gynėjas P. Koponenas kartu su kandidatu į Lietuvos rinktine Deividu Gailiumi šį sezoną rungtyniavo Italijoje, Bolonijos „Canadian Solar“ komandoje.

„P. Koponenas yra jaunas krepšininkas, galintis žaisti abiejose gynėjų pozicijose. 2007-ais metais naujokų biržoje jis buvo pasirinktas pirmame rate ir jam puikiai sekasi tobulėti Europoje“, – komentavo D. Nelsonas.

Raymondas Feltonas
„Trail Blazers“ netrukus išsiuntė J. Hamiltoną ir savo pagrindinį įžaidėją Andre Millerį bei pridėjo 2013 arba 2014 metų naujokų biržos antrojo rato šaukimą į Denverio „Nuggets“ komandą, iš kurios mainais gavo kitą atakų organizatorių Raymondą Feltoną.

12 metų lygoje praleidęs patyręs 35-erių metų 187 cm ūgio A. Milleris praėjusį reguliarųjį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 12,7 taško, atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus ir atkovodavo po 3,7 kamuolio. Atkrintamosiose varžybose jo rodikliai siekė 14,8 taško, 5,5 perdavimo ir 3,2 atkovoto kamuolio.

26-erių 184 cm ūgio R. Feltonas praėjusį sezoną į Denverį atvyko iš Niujorko „Knicks“ ir per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 15,5 taško, atlikdavo po 8,3 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo po 3,6 kamuolio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją