"Tai geras atletas, - apie R.Šiškauską kalbėjo jo naujasis treneris Ettore Messina (Etorė Mesina). - Jis bus ypač naudingas mūsų atsinaujinusiai komandai ateityje, nes žino, kaip elgtis atitinkamais momentais".

Trevizo klubas kitą sezoną sieks sugrįžti tarp stipriausių Europos klubų, todėl šią vasarą nemenkai pasikeis. Jau pasirašytos sutartys su amerikiečiu Marcusu Goree (Markusu Gori) bei italu Matteo Soragna (Matėju Soranja).

2002 ir 2003 metais "Benetton" tapo Italijos čempionu, tuo tarpu šiemet net nepateko į finalą. Komandos vadovus nuvylė ir pasirodymas Eurolygoje - po žaidimo finale 2003 metais, šiemet Italijos ekipa nesugebėjo patekti į finalinį ketvertą.

"Benetton" vis dar ieško pajėgaus atakuojančio žaidėjo iš JAV. Manoma, kad juo gali tapti anksčiau šiame klube rungtyniavęs Trajanas Langdonas, pastarąjį sezoną žaidęs Stambulo "Efes Pilsen". Anot Trevizo klubui artimų šaltinių, sutartis su šiuo 191 cm ūgio atakuojančiu gynėju gali būti pasirašyta jau šią savaitę.

Iš praėjusių metų ekipos lieka įžaidėjas Massimo Bulleri (Masimas Buleris), vidurio puolėjas Denisas Marconato (Denisas Markonatas), užimsiantis kapitono pareigas, bei jaunasis Andrea Bargani.

Kaip žinia, po ką tik pasibaigusio sezono karjerą nusprendė baigti 11 sezonų "Benetton" komandoje žaidęs Riccardo Pittis (Rikardas Pitis), komandą taip pat paliko Ispanijos rinktinės žaidėjas Jorge Garbajosa (Chorchė Garbachosa), atakuojantys gynėjai Maurice'as Evansas (Morisas Evansas) ir Jermaine'as Jacksonas (Džermeinas Džeksonas), neaiški įžaidėjo Tyus Edney (Tajaus Ednio), bei sunkiųjų krašto puolėjų Marcelo Nikola (Marčelo Nikolia) ir Ademolos Okulajos ateitis.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją