„Tiesą sakant, „Žalgirio“ laimėjimas man nėra toks svarbus, kaip „Rūdupio“. Lūžo iš anksto dalinamų trečios ir ketvirtos vietų sistema. „Rūdupis“ šį laimėjimą pasiekė sportiniu principu. Tai viršūnė. Tie, kurie daug laiko praleidžia sporte, supranta, apie ką aš kalbu. Tai („Rūdupio“ bronza, – red.) netgi brangiau nei „Žalgirio“ čempiono medalis“, - sakė V. Romanovas.

Prienų komandos marškinėliais aprengtas „Žalgirio“ savininkas interviu tinklalapiui „BasketNews.lt“ leido suprasti, kad Marcusas Brownas kitą sezoną į Kauną nesugrįš. V. Romanovas jį pavadino legionieriumi, o sutartį su „Žalgiriu“ pratęsusį DeJuaną Collinsą pakrikštijo tikru žalgiriečiu.

V. Romanovas prasitarė, kad Kauno klubas kitą sezoną norėtų pasikviesti ne tik Robertą Javtoką, bet ir sparnus į užsienį pakėlusius Darjušą Lavrinovičių arba Marijoną Petravičių, informuoja „BasketNews.lt“

„Žalgirio savininkas dar negalėjo tiksliai atsakyti, ar treneris Elias Zouros kitą sezoną liks Kaune.

„Zouros likimas priklausys nuo agentų darbo, nuo jo norų ir mūsų galimybių. Reikės apsvarstyti. Manau, kad sprendimą priimsime ne anksčiau kaip po dviejų savaičių“, - „BasketNews.lt“ teigė V. Romanovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją