„Pagal amerikietišką gydymo metodiką, o ji yra nuosaikesnė, nei mūsų naudojama europietiška, reabilitacija dar turi tęstis. Linas tai supranta, jo milijoninė sutartis su amerikiečių klubu sudaryta iki 2015 metų ir nieko čia nepakeisi. Krepšinyje – kaip politikoje, turi laikytis sutarčių“, – dienraščiui sakė R. Gudas.

Šiuos žodžius dar vasario mėnesį DELFI patvirtino Lietuvoje viešėjęs „Raptors“ klubo viceprezidentas Maurizio Gherardini. Ne vieną dešimtmetį krepšinio versle besisukantis italas tąsyk leido suprasti, kad L. Kleiza sugrįš į aikštę tik tada, kai bus visiškai pasirengęs.

„Norėčiau, jog Linas spindėtų Londono olimpinėse žaidynėse. O jūs dar kalbate apie Europos čempionatą...“, – į DELFI klausimą apie Lietuvos rinktinės lyderio galimybes žaisti šių metų žemyno pirmenybėse tada atsakė M. Gherardini.

Vasario mėnesio pradžioje L. Kleizai JAV buvo atlikta artroskopinė kelio operacija, kurios metu sutvarkytas meniskas ir rekonstruota kremzlė. Po operacijos „Raptors“ klubas skelbė, kad lietuvis negalės žaisti 9-12 mėnesių.

Europos čempionato Lietuvoje startas – rugpjūčio 31 dieną, o lietuviai pirmenybes pradės A grupėje (Panevėžyje), kur susikaus su Didžiosios Britanijos, Lenkijos, Turkijos, Ispanijos ir vienos iš atrankos turnyrų nugalėtojų krepšininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją