„Šį sezoną buvo daug negatyvių dalykų. Pribrendo permainos. Tas mechanizmas, kokį mes sukūrėme prieš 10 metų, reikalauja modernizacijos. Kalbu apie apie pagrindinę komandą ir visą klubo sistemą. (...) Jau šiandien pradedame kurti naują komandą, kuri kitais metais būtinai taps čempione ir pasieks naujų aukštumų.

Dabar ieškome naujo vyriausio trenerio. Tam mes turime platų pasirinkimą. Jarutis lieka klube ir eis sporto direktoriaus pareigas.

Suprantame savo klaidas. Pavyzdžiui, kad negalima suburti komandoje tiek daug amerikiečių. Šis sukrėtimas mums buvo reikalingas tam, kad daugiau suprastume ir persiorientuotume“, - A. Savčiuko žodžius cituoja „Azovmaš“ klubo spaudos tarnyba.

R. Jarutis tik šį sezoną baigė profesionalaus krepšininko karjerą ir pradėjo dirbti treneriu.

Jo treniruojama komanda VTB Vieningoje lygoje užėmė ketvirtą vietą, tačiau Ukrainos čempionate baigė pasirodymą jau ketvirtfinalyje ir neapgynė nugalėtojų titulo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją