Prieš trejus metus K. Lavrinovičiui jau teko patirti kartėlio, kuomet svajonės dūžta likus paskutiniesiems žingsniams iki tikslo, skonį. 2008-ais „Montepaschi“ pusfinalyje suklupo ties Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) barjeru, o iškovota trečia vieta Sienos klubo atstovams tapo menka paguoda.

„Atsimenu tas rungtynes lyg jos būtų vykusios vakar. Po jų negalėjau užmigti visą naktį“, – pasakojo K. Lavrinovičius.
Veteranas patikino su komandos draugais padarysiąs viską, kad istorija nepasikartotų, ir „Montepaschi“ pirmą kartą triumfuotų Eurolygoje.

„Šįkart esame pasiruošę laimėti titulą, nors lengva nebus – ypač pusfinalyje“, – sakė krepšininkas.

Lietuvis taip pat teigė visas sveikatos problemas jau palikęs už nugaros ir džiaugėsi „Montepaschi“ klubo stratego Simone Pianigiani pasitikėjimu.

„Nors nepradedu rungtynių starto penkete, jaučiu trenerio pasitikėjimą. Svarbiausia, kad jis leidžia man žaisti lemiamais rungtynių momentais“, – aiškino K. Lavrinovičius.

Kitame Eurolygos pusfinalyje penktadienį „Maccabi“ ekipa susitiks su Madrido „Real“ klubu. Naujas Eurolygos čempionas paaiškės sekmadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją