A. Šležas nugalėtojams pelnė 10 taškų ir rezultatyvumu komandoje nusileido tik Kyle'ui Landry (23 tšk.) ir Radoslawui Hyžy (14 tšk.).

Per 33 su puse aikštelėje praleistas minutes (33:35) lietuvis pataikė 5 dvitaškius iš 10 ir prametė visus 3 tritaškius. Be to jis po krepšiais atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį bei 4 kartus prasižengė.

B. Veikalo indėlis į pergalę - 9 taškai, 3 atkovoti ir 2 perimti kamuoliai, 2 rezultatyvūs perdavimai ir 2 pražangos. Per 30 minučių (30:07) jis pataikė 1 dvitaškį iš 3, realizavo 7 baudų metimus iš 8, tačiau net 6 jo tritaškiai metimai skriejo pro šalį.

Šeimininkų gretose sėkmingiausiai žaidė Rostislavas Pelikanas (15 tšk.), Wesley Channelsas ir V. Pečiukas (po 10 taškų).

Per 22 su puse minutės (22:25) Lietuvos krepšininkas prametė visus 3 tritaškius ir pataikė 5 dvitaškius iš 6. Be to jis sugriebė 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir dusyk suklydo.

Lyderių grupėje pirmauja visus septynis susitikimus laimėjęs šalies čempionas Nymburko "ČEZ Basketball" klubas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją