Geriausiu „nardytoju“ buvo pripažinti Klivlando „Cavaliers“ klubo vidurio puolėjas iš Brazilijos Andersonas Varejao, kuris šiuo metu gydosi traumą, ir savo aktorinių sugebėjimų kol kas negali parodyti.

„Sidabro“ medaliu „pasipuošė“ San Antonijaus „Spurs“ klubo argentinietis Emanuelis Ginobili, o 3-ią vietą užėmė kitas argentinietis Luisas Scola, atstovaujantis Hjustono „Rockets“ ekipai.

Į pirmą 15-uką taip pat pateko: Derekas Fisheris (Los Andželo "Lakers"), Kevinas Martinas ("Rockets"), Shane'as Battieras (Memfio "Grizzlies"), Jarronas Collinsas ir Raja Bellas (abu iš Jutos "Jazz"), Jose Juanas Barea (Dalaso "Mavericks"), Andresas Nocioni (Argentina, Filadelfijos "76ers"), Reggie Evansas (Toronto "Raptors"), Corey Maggette'as (Milvokio "Bucks"), Kobe Bryantas ("Lakers"), Paulas Pierce'as (Bostono "Celtics") ir slovėnas Saša Vujačičius (Naujojo Džersio "Nets").

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją