Tai buvo ketvirtasis "Maccabi" pralaimėjimas Izraelyje šį sezoną ir antrasis prieš "Hapoel" klubą.

Nugalėtojų komandoje naudingai žaidė lietuvis Virginijus Praškevičius. Per 33 minutes jis pelnė 11 taškų (1/2 dvitaškių, 2/4 tritaškių, 3/4 baudos metimų), atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviausias "Hapoel" komandoje buvo Yanivas Greenas (Janivas Grynas), per 26 minutes suspėjęs įmesti 19 taškų ir atkovoti 9 kamuolius. Lioro Lubino sąskaitoje 17 taškų, 6 atkovoti kamuoliai ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

Šarūnas Jasikevičius buvo vienas naudingiausių "Maccabi" gretose. Rungtyniavęs tik 23 minutes lietuvis pelnė 15 taškų (3/6 dvitaškių, 2/5 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 1 kamuolį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Pralaimėtojus į priekį vedė Anthony Parkeris (Entonis Parkeris), surinkęs 26 taškus, atkovojęs 7 kamuolius ir privertęs varžovus prasižengti net 8 kartus. Dviženklį taškų skaičių be jo ir Š.Jasikevičiaus pelnė tik Nikola Vujčičius - 11 ir atkovojo 9 kamuolius. Po 8 taškus pridėjo Talis Buršteinas ir Yotamas Halperinas (Jotamas Halperinas).

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją