Tuo tarpu „Žalgirio“ strategas Elias Zouros kone pirmą kartą kritikavo savo auklėtinius.

„Rungtynių pabaigoje susikaupėme, žaidėme kaip komanda. Kovojome net tada, kai kamuolys krito iš rankų“, - po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo Frederickas House‘as, ketvirtadienį pelnęs 21 tašką.

„Prieš išvykdami į Kauną mes turėjome didelių problemų, „šeimyninių“ problemų, todėl šiandien tikrai nesitikėjau tokių rungtynių. Bet kokiu atveju mūsų žaidėjai – profesionalai, ir nuteikti rungtynėms su „Žalgiriu“, o ypatingai Kaune, jų nereikia. Prieš rungtynes žinojau, kad puolime bėdų neturėsime.

Mes akcentavome gynybą prieš „Žalgirio“ lietuvius, kurie Kauno Sporto halėje žaidžia kaip ant sparnų. Tai buvo mūsų pagrindinis tikslas ir mums bent jau iš dalies pavyko jį įgyvendinti“,- spaudos konferencijoje kalbėjo R. Jarutis konkrečiai neįvardinęs, kokios problemos kamuoja „Azovmaš“ ekipą.

Lietuvis taip pat nebuvo linkęs sureikšminti savo vaidmens ekipoje.

„Tiesą pasakius, aš savęs dar nevadinu treneriu – dar per mažai laimėjau rungtynių, dar per mažai turiu patirties, dar per mažai turiu žinių“ – savikritiškas buvo R. Jarutis.

Tuo tarpu kritikuoti savo auklėtinius vengiantis E. Zouros šį kartą nebuvo toks santūrus.

„Varžovai nusipelnė laimėti. Kuomet žaidi dėl patekimo į finalo ketvertą ir lemiamą atkarpą pralaimi 0:14 - tai nėra normalu. Paskutinėse minutėse norėjau išsaugoti žaidėjų jėgas ir atlikau daug keitimų, tačiau tai mums nepadėjo... Tokiose svarbiose rungtynėse padarėme 21 klaidą ir atkovojome 14 kamuolių mažiau nei varžovai (pagal protokolą žalgiriečiai kovą pralaimėjo 31:35 - DELFI). (...). Žinoma, būna dienų, kai nepataikai iš po krepšio, bet gynyboje turi dirbti visada“, - nusivylęs buvo graikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją