"Visa Electron" kortelės dizainas primena Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės triumfą pernai Švedijoje, kai Lietuva tapo Europos čempione. Kortelės įsigijimo kaina - 12 Lt, ji galios dvejus metus. 20 procentų nuo kortelės įsigijimo kainos bus skiriama Lietuvos krepšinio rinktinei. Naujosios kortelės bus platinamos iki Olimpinių žaidynių pradžios - šių metų rugpjūčio 13-osios.

Pirmosios banko "NORD/LB Lietuva" kortelės pirmadienį Vilniuje įteiktos Lietuvos krepšinio federacijos prezidentui Vladui Garastui, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmimo fondo direktoriui Algimantui Paviloniui, rinktinės vyriausiajam treneriui Antanui Sireikai.

Pristatydamas naująją kortelę šalies vyrų krepšinio atstovams, "NORD/LB Lietuva" banko prezidentas Tomas Burklė (Thomas S. Buerkle) vaizdžiai aiškino, kad šis sportas ir bankininkystės turi daug bendrų bruožų. "Krepšinis - tai komandinis žaidimas, bet reikia ir stiprių žaidėjų, kurie sugebėtų kovoti individualiai. Šis žaidimas mus įkvėpia sėkmingai varžytis verslo srityje ir siekti lyderių pozicijų, bet toje kovoje irgi reikia stiprios komandos", - sakė "NORD/LB Lietuva" banko valdytojas.

Jis linkėjo, kad naujoji banko kortelė taptų laimingu talismanu mūsų krepšinio rinktinei.

"Visa" yra žinomiausia pasaulyje mokėjimo kortelė, o krepšinis - pati populiariausia sporto šaka Lietuvoje, todėl šiuo atveju - tai idealus duetas. Esu įsitikinęs, kad naujoji kortelė taps ne tik patogia ir saugia atsiskaitymo priemone, bet ir kiekvieno ją turinčio lietuvio pasididžiavimu", - tikisi "Visa International" atstovas Baltijos šalyse Piotras Ščepaniakas (Piotr Szczepaniak).

Jo teigimu, "Visa", būdama pagrindinė 2004 m. Atėnų olimpinių žaidynių rėmėja, tiki Lietuvos sportininkų profesionalumu ir linki jiems sėkmės artėjančioje Olimpiadoje bei kitose rungtynėse.

"NORD/LB Lietuva" žada ateityje leisti ir daugiau mokėjimo kortelių, kurių dizainas atspindėtų svarbius sporto, meno bei kitus įvykius ir pasibaigus jų galiojimo, kaip atsiskaitymo priemonės, terminui galėtų tapti vertingos kolekcininkams.

Šiuo metu bankas "NORD/LB Lietuva" yra išdavęs 260 tūkst. mokėjimo kortelių. Bankas yra sudaręs sutartį su Vilniaus banku dėl bendro bankomato tinklo, kuris dabar yra didžiausias šalyje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją