Priminsime, kad į LKL „Snaiperio“ konkursą amerikietį delegavo "Lietuvos ryto" komanda, o krepšinio aistruoliai balsavimo metu įžaidėją išrinko į "Time Team" legionierių ekipos starto penketą.

Kh. El-Aminą "Time Team" ekipos starto penketuke pakeis "Šiaulių" įžaidėjas Rashaunas Broadusas. Amerikietis yra vienas iš "Šiaulių" lyderių ir puikiai pažįstamas krepšinio aistruoliams dar nuo praėjusio sezono, kuomet rungtyniavo Marijampolės "Sūduvos" komandoje.

LKL „Snaiperio“ konkursui "Lietuvos ryto" komanda nedeleguos papildomo žaidėjo, tad LKL čempionų garbę taikliausių LKL krepšininkų varžybose gins vienintelis Martynas Gecevičius (taikliausias LKL tritaškininkas pagal statistiką).

Iš viso LKL „Snaiperio“ konkurse rungsis 13 krepšininkų.

LKL "Oro karaliaus" konkurse nebus "Juventus" klubo atstovų

"Oro karaliaus" konkurse Utenos "Juventus" ekipos atstovų nebus.
Turnyre turėjo dalyvauti Gintautas Matulis, tačiau krepšininkas jau kurį laiką kenčia šono skausmus ir šoklusis puolėjas nusprendė, jog "Oro karaliaus" konkursui tinkamai pasirengti nespės.

Dėl panašios priežasties į dėjimų konkursą nevyks ir Arūnas Vasiliauskas. Pernai "Juventus" klubui atstovavęs puolėjas neseniai buvo patyręs sudėtingą čiurnos traumą, todėl artėjant lemiamoms sezono kovoms buvo nuspręsta nerizikuoti krepšininko sveikata.

Žvaigždžių dienoje "Juventus" klubas turės du atstovus. "Snaiperio" konkurse varžysis Žygimantas Šeštokas, o "Lietuvių" komandai atstovaus Aurimas Kieža. Puolėjas taip pat dalyvaus ir taikliojo trejeto konkurse, rašo uteniškių svetainė internete.