21 tašką (4/7 dvitaškių, 3/3 tritaškių, 4/6 baudų) per 28 minutes surinkęs K. Lavrinovičius buvo rezultatyviausias krepšininkas rungtynėse. Aukštaūgis taip pat sugriebė ir perėmė po 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 4 varžovų pražangas, 3 kartus prasižengė ir 2 sykius suklydo.

R. Kaukėnas rungtyniavo 22 minutes. Gynėjas pelnė 11 taškų (4/7 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 3 varžovų pražangas ir 4 sykius pažeidė taisykles.

A. Urbutis mačui registruotas nebuvo.

Sienos komanda šalies taurę iškovojo jau trečią kartą iš eilės, o K. Lavrinovičius buvo pripažintas naudingiausiu krepšininku.

„Montepaschi“: Kšyštofas Lavrinovičius 21 taškas (6 atk. kam.), Nikos Zisis 16, Marco Carraretto ir Rimantas Kaukėnas (5 rez. perd.) po 11.

„Bennet“: Maartenas Leunenas 16 (6 atk. kam.), Mike‘as Greenas 15, Nicolasas Mazzarino 11.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją