Renginyje dalyvavo Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas, LKKA Garbės daktaras Vladas Garastas, generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra.

Pirmą kartą Akademijos bendruomenė įvertino labiausiai nusipelnusius absolventus, kurie garsino aukštąją mokyklą Lietuvoje ir už jos ribų. Surengtoje Akademijos darbuotojų apklausoje išrinkti nugalėtojai, kurie apdovanoti LKKA ženklais šventinio vakaro metu.

Nominacijos „Sėkmingiausias 2010 metų LKKA absolventas“ nugalėtoju tapo K. Kemzūra. Šiemet jo vadovaujama rinktinė pasaulio vyrų krepšinio čempionate Turkijoje iškovojo trečiąją vietą. 2010 m. K. Kemzūra paskelbtas ir Metų žmogumi, o sporto žurnalistų buvo išrinktas metų treneriu.

Nominacijoje „Už nuopelnus Lietuvos kūno kultūros akademijai 2010 metais“ apdovanojimas skirtas LKF generaliniam sekretoriui, LKKA dėstytojui M. Balčiūnui. Jo pastangomis įgyvendintas ne vienas Akademijos projektas, o vienas svarbiausių – 2010 m. pradėtos vykdyti Vusterio universiteto, LKKA ir Lietuvos krepšinio federacijos, analogų Europoje ir pasaulyje neturinčios, krepšinio trenerio magistro studijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją