„Sveikinu Sienos komandą su pelnyta pergale. Varžovai nuo pat pirmųjų rungtynių minučių žaidė geriau nei mes, diktavo sąlygas ir jau po pirmojo kėlinio pasiekė solidų pranašumą. Mums nepavyko įgyvendyti sumanymų, kuriuos buvome sudėlioję prieš rungtynes, o agresyvus varžovų žaidimas privertė mus suklysti tiek daug kartų“, – „Lietuvos ryto“ svetainėje cituojamas A. Trifunovičius.

Vilniaus klubo strategas taip pat pabrėžė, jog ekipai labai trūko traumuotų krepšininkų, ypač Kenano Bajramovičiaus.

„Kenčiame nuo traumų - jau kurį laiką mums padėti negali svarbi jėga po krepšiu - K. Bajramovičius. Pralaimėjome tiesiog pajėgesniam priešininkui. Mūsų dar laukia dvikovos su pajėgiais varžovais, tačiau kol yra bent menkausia galimybė patekti į TOP-16, privalome ja pasinaudoti“, - kalbėjo treneris iš Serbijos.

Nepaisant didelio skirtumo, 17 taškų trečiadienio mače pelnęs „Montepaschi“ gynėjas Rimantas Kaukėnas teigė, kad mačas buvo nelengvas.

„Rungtynės buvo sunkios, nes „Lietuvos rytui“ labai reikėjo pergalės, norint kovoti dėl vietos TOP-16. Mes užaugome kaip komanda, diktavome žaidimą ir visi komandos žaidėjai prisidėjo prie šios pergalės. Sunkiai dirbame, kad pagerintume žaidimą visais aspektais, padidintume energiją ir pagerintume gynybą, kuri mums yra svarbiausia“, – teigė krepšininkas.

„Šiuo metu nesame geriausios fizinės būklės, tačiau šįvakar buvome pasirengę mačui nuo pat pirmųjų minučių, diktavome jo eigą, atakavome varžovus kiekviena proga. Sugebėjome nuolat spausti oponentus, ypač jų įžaidėjus Šarūną Jasikevičių ir Khalidą El-Aminą“, – pažymėjo Sienos klubo strategas Simone Pianigiani.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją