Tačiau S. Pianigiani pripažįsta, kad būtent dėl to „Lietuvos ryto“ žaidėjų motyvacija gali būti solidesnė.

„Jiems būtina pergalė kovoje dėl patekimo į TOP-16. Mums pergalė matematiškai beveik užtikrintų vietą ten“, – pažymi Sienos ekipos strategas.

„Reguliariojo sezono pradžioje užsibrėžėme šiuos tikslus: nepralaimėti namuose, žaisti gerą krepšinį ir išsaugoti savo poziciją Eurolygoje. Taip pat turime galimybę pademonstruoti savo brandumą“, – Eurolygos svetainei sakė italas.

Pirmajame varžybų rate Vilniuje „Montepaschi“ įveikė „Lietuvos rytą“ 79:75, tačiau S. Pianigiani nepraslydo pro akis pokyčiai varžovų stovykloje.

„Lietuvos rytas“ tada buvo visai kita komanda. Naujas treneris, Khalidas El-Aminas, Šarūnas Jasikevičius, – pasikeitimus vardijo treneris. – Be to, dabar jie yra geresnės formos.“

„Rungtynės bus labai sunkios, nes „Lietuvos rytas“ yra gera komanda. Jie turi daug gerų žaidėjų, kaip pavyzdžiui Š. Jasikevičius, jaunasis Jonas Valančiūnas ir kiti. Turime žaisti gerai ir atkovoti kamuolius po savo krepšiu, jeigu norime nugalėti, nes jų žaidėjai sėkmingai kovoja dėl kamuolių puolime“, – teigė „Montepaschi“ vidurio puolėjas Milovanas Rakovičius, pirmoje klubų akistatoje surinkęs 10 taškų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją