Metų sporto vadybininku buvo paskelbtas Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas. Metų sporto renginiu tapo Vilniuje vykęs „Velomaratonas“, Metų sporto rėmėju buvo paskelbta UAB „Ūkio banko investicinė grupė“ (ŪBIG), Metų sporto rinkodaros kampanija – „Omnitel 1000 km lenktynės“. Metų sporto fotografu tapo Lietuvos krepšinio rinktinės fotografas Tomas Tumalovičius.

Papildomas Metų iniciatyvos prizas už bendradarbiavimą buvo įteiktas renginio „300 Lakes Rally“ organizatoriams ir Zarasų rajono savivaldybei.

Metų sporto infrastruktūros objekto nominacijos nugalėtojas šiais metais nebuvo išrinktas. Sporto vadybos apdovanojimų vertinimo komiteto nuomone, nei vienas iš kandidatų neatitiko pagrindinio – viešojo ir privataus sektorių partnerystės – kriterijaus.

Renginio metu „Laudatio“ apdovanojimais už svarų indėlį ir paramą sportui ilgamečius sporto mecenatus pagerbė Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Klemensas Rimšelis – apdovanojimai skirti koncerno „MG Baltic“ prezidentui Dariui Mockui, Kauno „Žalgirio“ savininkui Vladimirui Romanovui bei Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo prezidentui Gedvydui Vainauskui.

Pasak Asociacijos valdybos pirmininko dr. Tomo Karpavičiaus, vadyba yra vienas svarbiausių veiksnių sporto vystyme, tačiau labai dažnai ji lieka nematoma ir nepakankamai vertinama jo dalimi.

„Norime atkeipti dėmesį į tuos, kurie būtent savo vadybos įgūdžių dėka prisideda pergalių, turtina sporto sritį, o kartu ir kiekvieno iš mūsų gyvenimą, – sakė T. Karpavičius.

Renginyje dalyvavo svarbiausių šalies sporto organizacijų, federacijų, verslo organizacijų, miestų ir rajonų savivaldybių atstovai, asociaciją sveikino Jungtinės Karalystės ambasadorius Simonas Buttas ir kiti garbūs svečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją