Į Europos rinktinę, kuriai vadovaus Kazanės "Uniks" treneris Stanislavas Jeriominas, pateko puolėjai Virginijus Praškevičius (Tel Avivo "Hapoel") ir Saulius Štombergas ("Uniks") bei vidurio puolėjas Eurelijus Žukauskas ("Uniks").

Labai nedaug trūko, kad joje atsidurtų ir Kšyštofas Lavrinovičius (Permės "Ural-Great"), bet antrojo vidurio puolėjo vieta atiteko latviui Andriui Biedriniui iš Rygos "Skonto".

Tarp gynėjų fanų apklausoje ketvirtas liko Vidas Ginevičius iš Alytaus "Alitos", tačiau, susumavus žiūrovų ir trenerių nuomones, vietos tarp 12 geriausių europiečių jam neliko.

Iš viso savo nuomonę pareiškė apie 150 tūkst. internetu balsavusių krepšinio mėgėjų, tarp kurių itin daug buvo lietuvių ir latvių, karštai palaikiusių savo krepšininkus.

Būtent latvis Armandas Škelė iš Vloclaveko "Anwil" surinko daugiausia balsų - 26 proc., o tarp legionierių nepralenkiamas buvo "Ural-Great" lyderis Mahmoudas Abdul-Raufas (Mahmudas Abdul-Raufas) - 34,4 proc. galimų balsų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją