Iki šiol prie komandos vairo stovėjęs Sergejus Zavalinas dėl įtempto rungtynių grafiko gerokai pervargo ir jam suteiktos atostogos, per kurias specialistas galės pasveikti bei atgauti jėgas.

Nors R. Jarutis yra tik laikinai einantis vyriausio trenerio pareigas, Ukrainos krepšinio užkulisiuose jau kurį laiką buvo kalbama, kad Mariupolio klubo vadovybė nėra patenkinta S. Zavalino darbu, todėl neatmetama galimybė, kad mažeikietis liks šiame poste.

"Azovmaš" klubo varžybų grafikas yra iš tiesų įtemptas. Penktadienį Rygoje komanda 60:68 buvo priversta nusileisti Rimo Kurtinaičio treniruojamai vietos VEF ekipai, o sekmadienį Mariupolio komandos laukia Ukrainos Superlygos čempionato mačas namuose su Zaporožės "Ferro-ZNTU" klubu.

R. Jarutis vadovaus "Azovmaš" krepšininkams ir antradienio (lapkričio 16 d.) Europos taurės turnyro susitikime su Salonikų "Aris" (Graikija) klubu.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją