Naudingiausiu rungtynių žaidėju išrinktas Kauno "Žalgirio" žaidėjas amerikietis Tanoka Beardas (Tanoka Berdas). Jis "Legionierių" komandai pelnė 33 taškus ir buvo rezultatyviausias aikštelėje.

"Lietuvių" rinktinėje rezultatyviausiai žaidė Ramūnas Šiškauskas iš Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Mindaugas Timinskas iš "Žalgirio". Jie pelnė atitinkamai 24 ir 22 taškus.

Didžiąją rungtynių dalį vyko apylygė kova. Po trijų kėlinių "Legionierių" rinktinė pirmavo 89:86, tačiau ketvirtajame kėlinyje ji buvo priversta pripažinti "Lietuvių" komandos pranašumą. Per paskutiniąsias 10 min. Lietuvos krepšininkai pelnė net 45 taškus, o jų varžovai - 24.

Tradicinį tritaškių metimų konkursą laimėjo favoritu laikytas Kauno "Žalgirio" gynėjas 36 metų latvis Ainaras Bagatskis, finale 20-16 įveikęs jauniausią varžybų dalyvį 20-metį Petrą Šalvį iš Klaipėdos "Neptūno". Beje, A. Bagatskis pusfinalyje surinko 24 taškus ir pakartojo LKL rekordą.

P. Šalvis pusfinalyje surinko 22, Vilius Gabšys iš Kauno "TOPO centro-Atleto" - 21, o Mindaugas Sakalauskas iš Vilniaus "Sakalų" - 17 taškų. Iš viso konkurse dalyvavo 11 krepšininkų.

"Oro karaliaus" (kamuolio dėjimo į krepšį) konkurso nugalėtoju tapo Alytaus "Alitos" gynėjas amerikietis Marco Spearsas (Marko Spyrsas). Jis finale įtikinamai nugalėjo Vilniaus "Sakalų" puolėją Aivarą Kiaušą, kuris antras liko antrus metus iš eilės. Konkurse dar dalyvavo nugalėtojo titulą gynęs "Lietuvos ryto" gynėjas amerikietis Aaronas Lucasas (Aronas Lukas) ir Aurimas Mileišis iš Panevėžio "Aukštaitijos".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją